Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan gereç, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden şu denli etkenin sonucunda belirlenmektedir. Yek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu keyfiyet ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Bununla bu arada şık layihamlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda elan kemiksiz kararlar vermesini bile esenlamaktadır. Yalnızca müheyya projeler değil, aynı zamanda siz giranbaha müşterilerimizin bile projelerini yapmacık olanakımız bulunmaktadır. İster bulunan projeler üzerinde bir tadil isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Prefabrik konutlar 4 zaman kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına elverişli yapı üretilebilmektedir. Dokumaların kurulacağı yerin ülke özellikleri dikkate kızılınarak üretim mimarilmaktadır.

Bu noktada farklı bir beyit tasavvurı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin tradisyonel bir hane alegori niye Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Bağımsız konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik habbe avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce tasa ediliyor.

Sadece hiçbir katlı betonarme binaların üzerine strüktürlabilmektedir. Alttaki binanın sağlıklı ve alan bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Hane açığının en gücük sürede lakırtııcı olarak kapatılmasını getirmek dâhilin tasarlanan prefabrik soylu erki kombine konutlarımız, yer sarsıntısı, baskın ya da savaş kabilinden dış faktörlerden meydana gelen durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en güdük sürede giderilmesini sağlar.

Kullanım haklı şirket profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan güdük zamanda montajlanarak oturuma apiko edilir.

şehir linkimizden gündeş kataloglarımızı inceleyebilir yahut aynı şehir üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Sevkiyatın tamamlandığı güneş belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak sinein müheyya olarak muntazır Karmod profesyonelleri, yeni evinizi elden kurmaya adım atar.

Hazır prefabrik beyit prefabrik ev fiyatları modelleri şık mimari tasarımlarının kazanmıştırrdığı albeni ile vakit kaybetmeden ayrım edilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page